Rabu, 25 April 2018

Tugas 2 Bahasa Inggris Bisnis 2#

Name : Aditya Eka Pratama
Kelas : 4KA10
NPM : 10114294

EXERCISE 4:

6. The speaker was trying to make his point was often interrupted vociferously. 
    Answer : Incorrect
    Reason : double to be at one sentence (was trying & was often)

7. (C) The fruits were rotting because of the moisture in the crates carrying them to market.
    Answer : Correct

8. (C) Any students desiring official transcripts should complete the appropriate form.
    Answer : Correct

9. (I) The advertisements were announcing the half-day sale received a lot of attention. 
    Answer : Incorrect
    Reason : announcing should followed by to be "are", not by to be "were"

10. (C) The spices flavoring the meal were quite distinctive.
    Answer : Correct

EXERCISE 5:

6. (C) Those suspected in the string of robberies were arrested by the police.
    Answer : Correct

7. (I) The pizza is served in this restaurantis the tastiest in the country. 
    Answer : Incorrect
    Reason : served should followed by to be "was", not by to be "is"


8. (I) The courses are listed on the second page of the brochure have several prerequisiters. 
    Answer : Incorrect
    Reason : listed should followed by to be "were", not by to be "are"


9. (C) All the tenants were invited to the independenceday barbecue at the apartement complex.
    Answer : Correct

10. (C) Any bills paid by the first of the mount will be credited to your account by the next day.
    Answer : Correct

Tidak ada komentar:

Posting Komentar